Als gastouder werk ik met de gastouder app (die voor de ouders de vraagouder app heet), dit is een makkelijke manier om een overdracht bij te houden. De app is overzichtelijk ingedeeld. Ook kunnen er foto's bijgevoegd worden van bijvoorbeeld de activiteiten die wij gedaan hebben.

Start scherm van de app

De app kan op meerdere apparaten geïnstalleerd worden. En er kan voor de moeder en vader een apart account aangemaakt worden met een e-mail adres. Zo kunnen jullie beide bekijken wat uw kind gedaan heeft die dag. Alles word opgeslagen in de cloud, mocht uw telefoon defect zijn dan blijven alle gegevens wel nog bewaard.


Opvangdag

Bij de overdracht berichten komen voedingen, dranken, poepluiers en medicaties te zien. Als uw kindje koorts of verhoging heeft zal dit ook hier te zien zijn. (Uiteraard zal ik jullie bij verhoging of koorts ook een Whatsappje sturen, zodat ik zeker weet dat jullie daarvan op de hoogte zijn)

Er kan ook ingesteld worden dat jullie van de overdracht berichten notificaties krijgen, op het apparaat waar de vraagouder app geïnstalleerd staat.